ОВЧА КУПЕЛ 22

ЛОМСКО ШОСЕ

РЕДУТА

РАЧКА - ОВЧА КУПЕЛ

НБУ

НБУ 1 - ОВЧА КУПЕЛ

Първата сграда от комплекс НБУ. Изключително функционални и съобразени с изискванията на съвременния начин на живот.

НБУ 3 - ОВЧА КУПЕЛ

Сграда 3 от комплекс от четири сгради в близост до НБУ. Архитектурата е в модерен градски стил и се отличава със собствена идентичност и функционалност

НБУ 2 ОВЧА КУПЕЛ

Сграда 2 от комплекс от четири сгради в близост до НБУ. Архитектурата е в модерен градски стил и се отличава със собствена идентичност и функционалност.

ОВЧА КУПЕЛ РАЧКА

Нашата първа сграда в район Овча купел. В нея вложихме много идеи и архитектура, отговаряща на новите тенденции и съобразена с урбанизацията в района.

ОВЧА КУПЕЛ 22

Изчистени форми, просторни и светли апартаменти, пефектна локация. Всичко това събрано на адрес бул.Овча купел 22!

ЛОМСКО ШОСЕ

Сградата е с модерна градска архитектура, като в нейното изграждане са вложени най-качествените продукти и са заложени най-високите стандарти за изпълнение.

РЕДУТА

Модерна сграда в престижният и тих софийски квартал Редута. Сградата е луксозно завършена и разполага с двор и бутиков апартамент със собствен асансьор.

Предпочитания за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените предпочитанията си за поверителност. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на функционалността или услугите, които предлагаме.