Scroll Top

Доверен партньор в сферата на жилищното строителство

ДOM-БГ е част от Топ Консултанти ЕООД- компания, развиваща своята дейност в сферата на строителството. Компанията предлага сгради със стилно изпълнение на атрактивни локации, като в изгражданите обекти се влагат съвременни и висококачествени строителни материали.
Работим с доказани специалисти и утвърдени доставчици и производители- Сдружение Топливо, Солид 55, Галенков, REHAU, BAUMIT, WIENERERBERGER и др.
Предлагаме възможности за обезщетение с гъвкави условия, довършителни работи, наемане на строителни бригади, инвестиционни консултации и др.

Целта ни е строителство на жилищни сгради и апартаменти, които се превръщат в уютни и функционални домове!

ПРИНЦИПИ
КОНТРОЛ НА ВСЕКИ ЕТАП

На всеки етап от процеса се осъществява контрол, гарантиращ спазване на високи стандарти и изисквания- както при изпълнение на фактическите строителни дейности, така по отношение на прецизно документално обезпечаване на всяка сделка и клиент.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИТЕ МАТЕРИАЛИ

В строителството на нашите сгради влагаме качествени материали и работим с утвърдени доставчици в България и продукти, отговарящи единствено на международни стандарти- Сдружение Топливо, Солид 55, Галенков, REHAU, BAUMIT, WIENERERBERGER и др.

КОРЕКТНОСТ И ГЪВКАВОСТ

С готовност ще отговорим на вашето запитване и изискване в синхрон с нашите принципи. Предлагаме възможност за различни гъвкави схеми на изплащане, както и персонализиране на всеки обект на етап проект.

УСЛУГИ
ОБЕЗЩЕТЕНИЕ И СОБСТВЕНИ ИМОТИ

Дом-БГ има редица сгради реализирани като проекти на обезщетение. Ключът в успешната работа е съвместното поставяне на срокове и стандарти с клиента. Реализираме строителство на жилищни сгради и на свои собствени терени в гр.София.

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

Извършваме и довършителни работи в закупените апартаменти, като по този начин вие получавате дом, в който единствено е необходимо да развихрите въображението си с обзавеждането. Дом-БГ предлага гъвкави ценови възможности, съобразени с изиксванията на клиента.

ИНВЕСТИЦИОННИ КОНСУЛТАЦИИ

Екипът на Дом-БГ с удоволствие ще ви запознае с различните възможности за инвестиция в недвижими имоти, както и с примерни бизнес планове. Това ще улесни решението ви, когато се касае за инвестиционно закупуване на имот.

НИЕ СЕ ДОВЕРЯВАМЕ НА НАЙ-ДОБРИТЕ
Предпочитания за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените предпочитанията си за поверителност. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на функционалността или услугите, които предлагаме.