• Доверен партньор в сферата на жилищното строителството

За нас

Дом-БГ е част от Топ Консултанти ЕООД- компания, развиваща своята дейност в сферата на строителството. Компанията предлага сгради със стилно изпълнение на атрактивни локации, като в изгражданите обекти се влагат съвременни и висококачествени строителни материали.
Работим с доказани специалисти и утвърдени доставчици и производители- Сдружение Топливо, Солид 55, Галенков, REHAU, BAUMIT, WIENERERBERGER и др.
Предлагаме възможности за обезщетение с гъвкави условия, довършителни работи, наемане на строителни бригади, инвестиционни консултации и др. Разгледайте секция услуги за повече информация.

Целта ни е строителство на жилищни сгради и апартаменти, които се превръщат в уютни и функционални домове!

Нашите принципи

Актуални предложенияПовече за нашите услуги

Контрол на всеки етап

На всеки етап от процеса се осъществява контрол, гарантиращ спазване на високи стандарти и изисквания- както при изпълнение на фактическите строителни дейности, така по отношение на прецизно документално обезпечаване на всяка сделка и клиент.

Влагане на високо качествените материали

В строителството на нашите сгради влагаме качествени материали и работим с утвърдени доставчици в България и продукти, отговарящи единствено на международни стандарти- Сдружение Топливо, Солид 55, Галенков, REHAU, BAUMIT, WIENERERBERGER и др.

Коректност и гъвкавост

Готови сме да отговорим на всяко ваше запитване и изискване в синхрон с нашите принципи. Предлагаме възможност за различни гъвкави схеми на изплащане, както и персонализиране на всеки обект в новострояща се сграда на етап проект.

Дом-БГ има редица сгради реализирани като проекти на обезщетение. Ключът в успешната работа е съвместното поставяне на срокове и стандарти с клиента.

научете повече

Дом-БГ реализира жилищни сгради и на свои собствени терени. В случай, че предлагате ваш атрактивен имот в гр.София за продажба, то може да се свържете с нас.

научете повече

Разгледайте актуални оферти за свободни апартаманти и гаражи. Предлагаме гъвкави условия на плащане, както и инвестиоционен план.

НБУОвча купел 22

Предлагаме възможност за наемане на строителна бригада за груб строеж- изкоп, изграждането на фундаментите, зидарии, стълбищни клетки, полагане на изолация и пр.

научете повече